Nieuwsbrieven

ICTO nieuwsbrief 19: juni - september 2018

Bekijk de online versie - De e-mailversie presenteert het best in OWA.

Via deze 19e nieuwsbrief wil de afdeling Onderwijstechnologie (DICT) alle lesgevers, onderwijsondersteuners en studenten beter informeren en inspireren over onderwijstechnologie aan de (A)UGent.

Ufora

Het Ufora projectteam lanceerde woensdag 19 september 2018 een Ufora website om medewerkers en studenten te informeren over het project.

ICTO nieuwsbrief 12: maart - april 2017

Bekijk de online versie - De e-mailversie presenteert het best in OWA.

Via deze 12e nieuwsbrief wil het blended learning team alle docenten, onderwijsondersteuners en studenten beter informeren en inspireren over onderwijstechnologie aan de (A)UGent. Gelieve deze informatie verder te verspreiden onder collega's of hen aan te moedigen zichzelf ook in te schrijven voor deze nieuwsbrief (na aanmelding via CAS op icto.ugent.be).

ICTO nieuwsbrief 10: oktober-december 2016


Bekijk de online versie

Via deze 10e nieuwsbrief wil het blended learning team alle docenten, onderwijsondersteuners en studenten beter informeren en inspireren over onderwijstechnologie aan de (A)UGent. Gelieve deze informatie verder te verspreiden onder collega's of hen aan te moedigen zichzelf ook in te schrijven voor deze nieuwsbrief (via het blokje Nieuwsbrief op de startpagina van icto.ugent.be).

ICTO nieuwsbrief 09: juli-september 2016


Bekijk de online versie

Via deze 9e nieuwsbrief wil het blended learning team alle docenten, onderwijsondersteuners en studenten beter informeren en inspireren over onderwijstechnologie aan de (A)UGent. Gelieve deze informatie verder te verspreiden onder collega's of hen aan te moedigen zich in te schrijven voor deze nieuwsbrief (via het blokje Nieuwsbrief op icto.ugent.be).