ICTO nieuwsbrief 05: november-december 2015

Printer-friendly version

Bekijk de online versie

Via deze vijfde nieuwsbrief wil het blended learning team alle docenten en onderwijsondersteuners beter informeren en inspireren over onderwijstechnologie aan de (A)UGent. Iedereen kan zich trouwens vrijblijvend inschrijven voor deze nieuwsbrief via http://icto.ugent.be of e-mail.

Blended Learning

Lieselot Declercq gaat zich voltijds focussen op haar persoonlijk project D-Teach (online afstandsonderwijs op maat). Ik wens haar nogmaals van harte te bedanken voor de fijne samenwerking binnen het strategisch project Blended Learning. Geïnteresseerden kunnen deze vacature voor Projectmedewerker Blended Learning raadplegen op www.ugent.be/nl/vacatures/atp.

Ook in 2016 blijven we alle lesgevers, die face-to-face onderwijs en online activiteiten willen combineren, persoonlijke begeleiding aanbieden. Bij het opstellen van de actiepunten 2016 hebben we ons dan ook laten leiden door de feedback van de vele lesgevers die we het afgelopen jaar hebben ondersteund.

Actueel nieuws

Naar het volledige nieuwsoverzicht

ICTO site: belangrijkste updates

Nieuwe onderwijstips

Wist u al dat...

Feedback

Wilt u ook een praktijkvoorbeeld uit uw faculteit delen met de collega’s? Heeft u een positieve ervaring met een bepaalde app(licatie)? Heeft u een tip, voorstel, … over de ICTO dienstverlening, de website of deze nieuwsbrief? Contacteer dan het blended learning team of een ander team van de afdeling onderwijstechnologie.

Innovatieve groeten,
Frédéric Bruynings