Multimedia ontlenen bij DICT

9 Apr 2015 - 1:53pm

Wilt u eens een tablet of documentcamera uitproberen? Van plan om een evenement te streamen? Of een videoconferentie te houden of een les op te nemen in een lokaal waar deze apparatuur niet standaard beschikbaar is? Het team multimedia helpt je uit de nood! Het team Multimedia van ICTO geeft niet alleen advies en ondersteuning bij het gebruik van multimedia. We ontlenen ook laptops, tablets, mobiele telefoons, video- en audiomateriaal en projectiemateriaal.

Hoe reserveren?

Via onze applicatie http://icto.ugent.be/nl/content/materiaal-ontlenen kan je raadplegen:

  • of het item beschikbaar is via een kalender
  • hoeveel exemplaren van dit item beschikbaar zijn
  • meer technische gegevens over dit item

Door het item te selecteren, komt u onmiddellijk in een reservatiemodule. Na goedkeuring van uw aanvraag door het team Multimedia ontvangt u nog een bevestiging.

Waar afhalen?

Alle items zijn op te halen en terug te brengen op DICT (lokaal Multimedia team, gelijkvloers gebouw S9, campus Sterre).

Andere multimedia?

Ook de collega’s van de afdeling Onderwijskwaliteitszorg ontlenen onder meer elektronische stemsystemen (TurningPoint), tablets, een Smart podium, …

Bepaalde faculteiten vermelden eveneens een aanbod op hun webpagina’s zoals:

Auteur:
fbruynin
Faculteit:

Comments

Beste,ik heb net de mobiele lesopnameset gereserveerd op de website, voor gebruik volgende week woensdag 28/9. Ik heb deze set echter nog nooit gebruikt. Kan ik bij afhalen informatie krijgen over hoe deze te gebruiken (en maak ik dan best een afspraak zodat er iemand beschikbaar is om me wat uitleg te geven), of zit er een goede handleiding bij en zou dat voldoende moeten zijn? Alvast bedankt! Katleen Hermans

Dag Katleen, normaal geven mijn collega's altijd wat uitleg bij afhaling. Je kan ze altijd al eens op voorhand bereiken via de gegevens op http://icto.ugent.be/nl/content/team-multimedia.