Zelfgestuurd leren

27 Apr 2017 - 2:27pm
Schrijf je in op de Zephyr cursus WEBINARZELFSTURENDLE om de videobijdragen van de good practices te bekijken.

De Associatie Universiteit Gent (AUGent) organiseerde op 27 april 2017 een seminarie onderwijskunde 2.0 met als titel "Studenten sturen naar zelfsturing". Op de publieke Zephyrsite "Seminaries Onderwijskunde: Webinar Studenten sturen naar zelfsturing" vindt u alle presentaties terug.

Good practices

1. Katelijn Vanrobaeys (Howest): stafmedewerker Opleidingskwaliteitszorg en Onderwijsontwikkeling en lector Pedagogie Bacheloropleiding Lager Onderwijs aan Howest.
  2. Liesje De Backer (UGent): doctor-assistent aan de vakgroep Onderwijskunde van de Universiteit Gent over onderzoek en ervaring met zelfsturend leren via peer tutoring.
  3. Dorien Van Den Bosch (HoGent): co√∂rdinator van het Individueel Ontwikkelingstraject (IOT) binnen de lerarenopleiding secundair onderwijs aan de Hogeschool Gent.
  4. Annelies Huysentruyt (Arteveldehogeschool): docent en onderwijsondersteuner in de opleiding Verpleegkunde aan de Arteveldehogeschool stelt het groeiportfolio voor: zelfsturend professioneel groeien tot startklare bachelor in de verpleegkunde.

Meer details