Tijdelijk problemen bij het verwerken en raadplegen van lesopnames (update 2)

8 May 2017 - 2:34pm
Update 2:
Omwille van de aanhoudende problemen bij het bekijken van lesopnames op piekperiodes tijdens de dag willen we graag als tip meegeven dat ook het downloaden van lesopnames mogelijk is. Zo kan je lesopnames downloaden op kalme momenten (de ochtend bijvoorbeeld) en bekijken op je eigen PC. Via de actieknoppen ( zie http://icto.ugent.be/nl/node/7771, 2de icoontje rechts ) kan je een opname opslaan.
Hier kan je kiezen om afzonderlijk de presentatie of presenter video stream te downloaden. We werken nog steeds aan een zo spoedig mogelijke oplossing. 
Update 1:
Update 9 mei 15u45: De Directie ICT heeft enkele acties ondernomen om de problemen met de lesopnames aan te pakken. We zien momenteel beterschap maar blijven de situatie verder opvolgen.

Sinds enkele dagen kunnen gebruikers van het lesopnamesysteem problemen ondervinden bij het verwerken en raadplegen van lesopnames. Vanuit de Directie ICT (DICT) werken we aan een oplossing om de problemen zo snel mogelijk te verhelpen.

We houden u op de hoogte wanneer de service opnieuw beschikbaar is, maar kunnen echter nog geen tijdstip meedelen wanneer dit het geval zou zijn.

Auteur:
fbruynin
Faculteit: