Op zoek naar live streaming kanalen van lessen?

25 Oct 2018 - 3:53pm

Op woensdag 24 oktober 2018 hebben we alle streaming kanalen op een uniforme manier toegevoegd onder de pagina "Live streaming". Een beperkt aantal kanalen is hierdoor niet meer beschikbaar op het oude internetadres.

Overzicht streaming kanalen

Je zal altijd moeten inloggen op de ICTO site (met CAS) om dit vernieuwde overzicht te raadplegen omdat deze pagina niet toegankelijk mag zijn voor externen.

1. Ga naar http://icto.ugent.be
  2. Klik rechtsbovenaan de pagina op "Aanmelden"
  3. Log in met CAS (jouw UGent gebruikersnaam en wachtwoord)
  4. Ga via de navigatie naar Multimedia > Live Streaming
  5. Klik onderaan op de FAQ "Waar kan ik de live streams bekijken"

Tips voor de faculteiten

• Informeer jullie (werk)studenten die lessen volgen via live stream. Onze technische ingreep heeft echter geen enkele impact op de eventuele beschikbaarheid van lesopnames via Minerva.
  • Informeer jullie medewerkers die een event willen live streamen via de lesopnametoestellen.
  • Bookmark geen afzonderlijke live stream kanalen. Er loopt momenteel een project om lesopnames en live streaming van lessen te professionaliseren waardoor de internetadressen van deze live streams in de toekomst sowieso terug gaan wijzigen.