Tips voor het nemen van goede notities

24/09/2018

Kom voorbereid naar de les

Hoe meer je op voorhand weet over een bepaald onderwerp (door bv. het hoofdstuk uit de cursus al eens te lezen voor de les), hoe gemakkelijker het wordt om:

Infosessie: blended learning, leerpaden en lesopnames

18/09/2018

Op dinsdag 18 september 2018 gaf ICTO twee presentaties op de onderwijsdag van de vakgroep "Management en Beleid van de Gezondheidszorg" (FGE). Het centrale thema was "afstandsonderwijs". We delen graag de slides met de hele UGent community.

Blended learning en het gebruik van leerpaden

Hoe kan ik mijn Minerva gebruikersprofiel laten aanpassen?

11/09/2018

Ik was vorig academiejaar nog UGent student maar ben ondertussen UGent medewerker geworden

Dan bestaat inderdaad de kans dat uw gebruikersprofiel in Minerva niet automatisch aangepast werd...

Gelieve te e-mailen naar minerva@ugent.be met vermelding van:

• deze verandering
  • uw voornaam en familienaam
  • uw stamnummer (als student)
  • uw personeelsnummer.

Onze helpdesk past uw profiel in Minerva dan zo snel mogelijk aan!

Overgang naar academiejaar 2018-2019

25/06/2018

De overgang naar het volgende academiejaar verloopt zoals elk jaar stapsgewijs.

Woensdag 27 juni 2018

Vanaf 27 juni kunnen lesgevers starten met het aanmaken van Minerva cursussen voor het nieuwe academiejaar 2018-2019. Om deze nieuwe cursussites te vullen, kunt u starten vanaf nul of cursusinhoud kopiëren vanuit de cursussite van het academiejaar 2017-2018.

Maandag 9 juli tot vrijdag 13 juli 2018

Wat is het verschil tussen Vote en Hermes?

25/05/2018

In de kern kunnen lesgevers via beide online applicaties nog tijdens het hoorcollege een beter beeld krijgen van de mate waarin studenten de aangebrachte leerstof begrijpen: