Minerva update september 2017

22 Sep 2017 - 2:42pm

Op woensdag 20 september 2017 werd een update doorgevoerd aan onze Minerva leeromgeving.

Module Gewijzigde of nieuwe functionaliteit

Het is voortaan mogelijk om groepen gebruikers te exporteren en te importeren:

• Door te klikken op de link "Overzicht van alle groepen" kunt u een overzicht van alle gebruikers per groep exporteren als CSV- of XLS-bestand.
  • Door te klikken op de link "Importeer een gebruikerslijst" kunt u gebruikers beheerd in een XLS-bestand importeren naar een bestaande groep in Minerva.
Leerpaden Bug fixes ten behoeve van anonieme gebruikers in de module leerpaden. Anonieme gebruikers zijn enkel mogelijk in Zephyr (optie via de cursuseigenschappen).
Puntenboek

Vanaf de 2e zittijd van academiejaar 2017-2018 is het mogelijk om snel en eenvoudig eindscores van een cursus uit het Minerva-Puntenboek op te laden in OASIS. Dit lukt nu in een paar stappen: eerst maakt u via het Minerva-Puntenboek een momentopname van de eindscores die u eenvoudig kan binnenhalen in Oasis.

Reservaties

Een reserveerbaar tijdsblok kan nu ook kleiner zijn dan 10 minuten.

Mobiele versie Er bestaat geen mobiele versie van Minerva meer. De mobiele versie van Minerva werd vervangen door de webversie (omdat die ondertussen volledig responsief is).
Onderwijsevaluaties Vanaf 2017-2018 zijn de studenten verplicht om deel te nemen aan de onderwijsevaluaties. Studenten die niet deelnemen, verliezen na verloop van tijd hun toegang tot de elektronische leeromgeving (ELO) Minerva.