Minerva update februari 2017

9 Feb 2017 - 11:53am

Op woensdag 8 februari 2017 werd een update doorgevoerd aan onze Minerva leeromgeving.

Module Gewijzigde of nieuwe functionaliteit
Dropbox
  • De documenten worden nu standaard chronologisch gesorteerd van nieuw naar oud (voorheen was dit alfabetisch).
  • Het is nu ook mogelijk om ingediende documenten te downloaden via het diskette icoon.
Studentenpublicatie
Ephorus plagiaatdetectie Plagiaatdetectie is nu standaard actief in elke Minerva-cursussite. Als cursusbeheerder kunt u deze optie wel nog altijd uitschakelen via de specifieke eigenschappen. Hier kunt u ook de modules waarbinnen de werkstukken die op plagiaat moeten worden gecontroleerd (Masterproef, Dropbox en/of Studentenpublicaties) nog altijd zelf kiezen.
Leerpaden Elke stap in een leerpad geeft nu het icoon van de module weer waaruit de stap is opgebouwd (bv. vraag uit de Curios module).
Specifieke eigenschappen Het beschikbaar maken van Opencast lesopnames binnen de cursussite is geen te activeren optie meer maar nu standaard beschikbaar in elke cursussite.
Webconferentie Deze module, alsook de Webmeeting applicatie, worden niet langer te ondersteund. Er bestaan namelijk tal van gratis beschikbare alternatieven met dezelfde functionaliteit.
Opgelet: Sommige "problemen" kunt u gemakkelijk zelf oplossen door uw cache geheugen te legen.