Examencijfers uit Minerva en MCE overbrengen naar Oasis

21 Aug 2017 - 9:44am

Zoals altijd moeten de examencijfers van elke cursus in OASIS worden ingevuld. Vanaf deze zittijd bieden de Minerva-en OASIS-teams u een nieuwe functionaliteit waarmee u snel en eenvoudig eindscores van een cursus uit het Minerva-Puntenboek kan opladen in OASIS. Dit kan voortaan in een paar stappen. Gedaan met het intensieve en delicate samenvoegen van Excel-bestanden! Eerst maakt u via het Minerva-Puntenboek een momentopname van de eindscores die u eenvoudig kan binnenhalen in Oasis.

Zo wordt het ook voor Multiple Choice Examens (MCE) met Curios veel makkelijker. Die worden vanaf nu bij het maken van de MCE-taak automatisch aan het Puntenboek toegevoegd. Dus na uw itemanalyse en verwerking staat alles al klaar om een momentopname te maken. Ook hier is samenvoegen van Excel-bestanden niet meer nodig!

Handleiding

De concrete werkwijze staat gedetailleerd beschreven in stap 5 van de Puntenboek handleiding. Op deze pagina kunt u ook de handleiding "Examencijfers uit Minerva opladen in Oasis" in PDF downloaden.

Vragen?

Contacteer de Minerva Helpdesk

Auteur:
fbruynin
Faculteit: