DOWA heeft een aantal online accounts aangekocht van TurningPoint 8

27 Oct 2017 - 3:50pm

De afdeling Onderwijskwaliteitszorg (DOWA) heeft een aantal online accounts aangekocht van TurningPoint 8, de nieuwste versie van TurningPoint.

Voordelen

• Laten stemmen in de les kan voortaan ook alleen met online toestellen (bv. smartphone of tablet), dus zonder (gesleur met) stembakjes (ook geen receiver nodig).
  • Laten stemmen in de les kan voortaan ook via een combinatie van stembakjes (receiver nodig) en online toestellen, bijvoorbeeld als je niet genoeg stembakjes zou hebben voor alle studenten.
  • Een (online) account kan tot 600 stemmen registreren. Zo wordt stemmen in heel grote groepen ook mogelijk.
  • Studenten die je les volgen via streaming kunnen nu ook stemmen met hun online toestel.
  • TurningPoint integreert met PowerPoint waardoor je vragen kan toevoegen tussen je bestaande slides.
  • Je kan de resultaten van de stemming meteen visualiseren en analyseren.

Account aanvragen

Volg eerst een Opfrissessie TurningPoint 8: ONLINE stemmen met Windows/Mac.

Verwante pagina's