Aanmelden & afmelden (specifiek voor Zephyr)

Waarom moet ik me afmelden na gebruik van Zephyr?

We raden aan om na het gebruik van Zephyr altijd af te melden, zeker als u zich aanmeldt met CAS op een computer voor gedeeld gebruik. Zoniet loop je het risico dat andere gebruikers, die bv. in een computerlokaal na jou hetzelfde werkstation gebruiken, mogelijk toegang hebben tot applicaties onder jouw account!

Hoe afmelden?

Klik op de link "UGent CAS Logout" rechtsbovenaan uw scherm.

Nederlands