Hoe laat ik enkel die studenten die een paper hebben ingediend een peer review uitvoeren?

Is het mogelijk om de peer review te laten lopen (met automatische indeling) op enkel die studenten die een paper hebben ingediend?

Antwoord: Momenteel is het niet mogelijk om enkel studenten toe te voegen die een bestand hebben ingediend aan de peer review.

De snelste manier van werken is de volgende:

1. Maak een score-element (bijvoorbeeld Dropbox opdracht) waar de studenten hun paper/opdracht kunnen indienen tegen een bepaalde datum.
  2. Open dat score element (op moment van deadline indienen van de paper/opdracht).
    Resultaat: Op dit scherm zie je alle studenten en hun ingediend materiaal op 1 scherm.
  3. Noteer op een blad de studenten die niets hebben ingediend.
  4. Activeer de peer review.
  5. Maak een eigen selectie van gebruikers.
  6. Voeg eerst alle studenten toe en verwijder dan de studenten die je hebt genoteerd op een blad.
    Resultaat: Er zal een mapping gegenereerd worden op basis van alle studenten die een bestand hebben ingediend.

De peer review kan dus pas later geactiveerd worden, bijvoorbeeld op het moment dat je weet welke studenten een bestand hebben ingediend.

Trefwoorden: