Nieuwsbrieven

ICTO nieuwsbrief 12: maart - april 2017

Bekijk de online versie - De e-mailversie presenteert het best in OWA.

Via deze 12e nieuwsbrief wil het blended learning team alle docenten, onderwijsondersteuners en studenten beter informeren en inspireren over onderwijstechnologie aan de (A)UGent. Gelieve deze informatie verder te verspreiden onder collega's of hen aan te moedigen zichzelf ook in te schrijven voor deze nieuwsbrief (na aanmelding via CAS op icto.ugent.be).

ICTO nieuwsbrief 10: oktober-december 2016


Bekijk de online versie

Via deze 10e nieuwsbrief wil het blended learning team alle docenten, onderwijsondersteuners en studenten beter informeren en inspireren over onderwijstechnologie aan de (A)UGent. Gelieve deze informatie verder te verspreiden onder collega's of hen aan te moedigen zichzelf ook in te schrijven voor deze nieuwsbrief (via het blokje Nieuwsbrief op de startpagina van icto.ugent.be).

ICTO nieuwsbrief 09: juli-september 2016


Bekijk de online versie

Via deze 9e nieuwsbrief wil het blended learning team alle docenten, onderwijsondersteuners en studenten beter informeren en inspireren over onderwijstechnologie aan de (A)UGent. Gelieve deze informatie verder te verspreiden onder collega's of hen aan te moedigen zich in te schrijven voor deze nieuwsbrief (via het blokje Nieuwsbrief op icto.ugent.be).

ICTO nieuwsbrief 08: mei-juni 2016


Bekijk de online versie

Via deze 8e nieuwsbrief wil het blended learning team alle docenten, onderwijsondersteuners en studenten beter informeren en inspireren over onderwijstechnologie aan de (A)UGent. Gelieve deze informatie verder te verspreiden onder collega's of hen aan te moedigen zich vrijblijvend in te schrijven voor deze nieuwsbrief via icto.ugent.be of e-mail.

Vernieuwingsproject Minerva & Curios